Rotterdam Art Week 2021

Rotterdam Art Week 2021

Met ruim 75 events op zo'n 60 locaties mag de Rotterdam Art Week terugkijken op een succesvolle zomereditie. Beurzen als Art Rotterdam, OBJECT en The New Current vormden de spil van dit festival voor kunst-, design- en architectuurliefhebbers, aangevuld met speciale openingen in de musea en kunstinstellingen, open ateliers, buitenpresentaties en diverse pop-up tentoonstellingen zoals Fake Me Hard bij Atelier Van Lieshout en een gevarieerd programma bij STEUR, Home of the Unlikely, tevens in het Merwe-Vierhavens(M4H) gebied.

"Na 1,5 jaar kon één van de belangrijkste kunstfestivals in Nederland wél doorgaan met een speciale zomereditie. Wat fijn! Met meer events en locaties dan voorgaande jaren kon het publiek genieten van een breed toegankelijk programma. Van de Spaanse Kubus in West tot het Brienenoordeiland in Zuid, was Rotterdam dé plek voor nieuwe ontmoetingen met kunst, design, fotografie en architectuur." - aldus Renske Satijn, directeur Rotterdam Festivals.

rotterdamartweek.info