Forse uitbreiding Prospects in 2022

Myrte van der Molen, SOSocial, kus kussens, 2020, video installatie (Prospects – Mondriaan Fonds toont talent 2021). Beeld: Almicheal Fraay.

De tiende editie van Prospects, de tentoonstelling van het Mondriaan Fonds, toont werk van alle kunstenaars die recent een bijdrage ontvingen voor de start van hun beroepspraktijk. Nieuw, dit jaar, is de uitbreiding van Prospects in het Expeditiegebouw, recht tegen over de ingang van Art Rotterdam. Aan Prospects nemen 88 beeldend kunstenaars deel. De tentoonstelling wordt voor de derde keer op rij samengesteld door de ervaren gastcurator Johan Gustavsson in samenwerking met junior curator Gabija Seiliute.

Deelnemende kunstenaars

Waèl el Allouche, Cindy Bakker, Cedric ter Bals, Marwan Bassiouni, Sophie Bates, Simon Becks, Sjef van Beers, Asgerdur Birna Bjornsdottir, Irene de Boer, Wiosna van Bon, Suzette Bousema, Wiebe Bouwsema, Anna Bravo Pérez, Leon de Bruijne, Ryan Cherewaty, Robin Alysha Clemens, Angelo Custodio, Anders Dickson, Daniel Dmyszewicz, Jurjen Galema, Andrés García Vidal, Elena Giolo, Esmay Groot Koerkamp, Sarah Rose Guitian Nederlof, Gijsje Heemskerk, Laurence Henriquez, Marta Hryniuk, Rosalynn van Hummel, Danae Io, Karlijn Janssen, Honey Jones-Hughes, Lotte Louise de Jong, Maureen Jonker, Sonia Kazovsky, Minne Kersten, Susanne Khalil Yusef, Julia Kiryanova, Bin Koh, Anne Kranenborg, Sarah Ksieska, Tarona Leonora, Nazif Lopulissa (Nasbami), Florence Marceau-Lafleur, Sjoerd Martens, Donglai Meng, Salvador Miranda, Ruben Mols, Rossella Nisio, David Noro, Evi Olde Rikkert, Tjitske Oosterholt, Ana Oosting, Anastasija Pandilovska, Natalia Papaeva, Alice Reis, Flora Reznik, Thom van Rijckevorsel, Duncan Robertson, Victor Santamarina, Joana Schneider, Simone Schuffelen, Hans Schuttenbeld, Miriam Sentler, Mirre Yayla Séur, Katerina Sidorova, Ghita Skali, Kateryna  Snizhko, Machiel van Stokkum, Jonathan Straatman, Cécile Tafanelli, Michiel Ubels, Piotr Urbaniec, RJM (Robin) van der Heijden, Luciënne Venner, Lara Verheijden, Jeanine Verloop, Philip Vermeulen, Raquel Vermunt, Wessel Verrijt, Roosje Verschoor, Arian Vette, Majda Vidakovic, Marit Westerhuis, Bente Wilms, Joeri Woudstra, Iris Woutera de Jong, Bernardo Zanotta, Valerie van Zuijlen, Zindzi Zwietering.

Art Rotterdam mailing list

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws