NN Art Award 2022: Ontmoet de genomineerden en stem op je favoriet

Kunstenaars van links naar rechts:
Inez de BrauwThierry OussouJennifer TeeVytautas Kumža

Tijdens Art Rotterdam reikt NN Group voor de zesde keer de NN Art Award uit. Deze hedendaagse kunstprijs is bestemd voor een uitzonderlijk talent dat in Nederland zijn of haar opleiding heeft gevolgd en waarvan het werk te zien is op de beurs. Een jury van experts heeft 4 talentvolle kunstenaars geselecteerd. Op de opening van Art Rotterdam 2022 wordt de winnaar van de NN Art Award bekend gemaakt.

Publieksprijs
Net als vorig jaar kan het publiek ook een stem uitbrengen voor hun favoriet. Op de laatste dag van Art Rotterdam, zondag 22 mei, worden de stemmen geteld, en misschien wint jouw favoriet € 5.000,- om te besteden aan de ontwikkeling van nieuwe kunstwerken. Breng je stem uit, zie de button onderaan.

Ontmoet de vier genomineerden & hun werk

Galerie Brinkman & Bergsma

Galerie Martin van Zomeren

Galerie Fons Welters

Lumen Travo Galerie

Stem hier op jouw favoriete kunstenaar!

Art Rotterdam mailing list

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws