Videoprojectie op de Euromast tijdens Rotterdam Art Week


Droom weg bij Jacco Olivier's animatie Perpetuum op de Euromast. Ter gelegenheid van de Rotterdam Art Week 2023 zal een figuur eindeloos in de lucht springen ter viering van vrijheid en creatieve inspiratie. Dit project wordt aangeboden aan de stad Rotterdam, door Galerie Ron Mandos en de AkzoNobel Art Foundation, zodat iedere Rotterdammer de kracht van kunst kan ervaren.


De videoprojectie, waarin een euforisch figuur als een trampolinespringer eeuwig op en neer op het wateroppervlak stuitert, is te zien van dinsdag 7 februari tot en met zondag 12 februari na zonsondergang, op de Euromast aan de Parkhaven.  

Dit project is mede mogelijk gemaakt door Galerie Ron Mandos, AkzoNobel Art Foundation, Euromast, Gemeente Rotterdam, Beam Systems, Jacco Olivier en Hi-Lo, waarvoor de kunstenaar Perpetuum creĆ«erde, een site-specific videokunstwerk dat voor het eerst geprojecteerd werd op de vuurtoren van Schiermonnikoog. 

Praktische informatie
Van 7 t/m 12 februari 2023
Te zien tussen: 19.00 - 00.00 uur
Parkhaven 20, 3016 GM Rotterdam

Art Rotterdam mailing list

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws